Sommermarked* på havnen i Gudhjem       maj-oktober 2017 

Vi er en lille  flok, som hvert år i sæsonen - omtrent fra 1. maj - 1. oktober - stiller op på Nordre Brygge i Gudhjem for at tilbyde vores varer til turister og lokale. Vi har 2 faste dage - fredag & søndag fra 12-16. Men i højsæsonen stiller vi også op på andre ugedage, måske også en gang imellem om aftenen. I skolernes sommerferie - hver dag. Altid kun, hvis vejret tillader det - for megen regn og blæst kan gøre det svært, men markedsfolk er nu ikke pivede. Forvirret? Fortvivl ikke. På TV2Bornholm kan du finde et WEB-CAM, som dækker havnen i Gudhjem. Her kan du se, om der er aktivitet på Nordre Brygge. Det særlige ved Sommermarkedet*  i Gudhjem er, at der skal ligge eget håndværk bag produkterne. Grænserne herfor kan naturligvis være flydende, men du må altså ikke stille op med gammelt lort antikviteter fra dit loft , gamle bøger og blade, outlet-partier eller børnenes kasserede plasticlegetøj. I sæsonen 2017 kan du således - on/off - købe Bornholmsk stenmaleri, mineraler, fossiler, smykker, tasker, strik, hækling, filt, læder, bornholmske figentræer, blomster, økologiske grøntsager, akvareller, postkort, pileflet, varmepuder og øjen/yogapuder med økologiske hvedekerner, raku/ler, små keramikfigurer, vævning, birkebark,  og andet kunsthåndværk. Det er ikke noget stort marked, men sprogligt spænder vi vidt: Ud over det bornholmske begår vi os på dansk, svensk, engelsk, tysk, fransk, spansk & portugisisk. Flere af os har Mobile-Pay, og en  enkelt tager Dankort, men ellers er det Dronningens mønt, du skal have op af lommen. Og bemærk, at Gudhjems eneste hæveautomat er humoristisk placeret -  øverst på Brøddan ved Gudhjems biograf.   
Vi ses på Nordre Brygge! Om ikke andet, når du er på vej til eller fra Christiansø med "Ertholm" eller på vej til eller fra Helligdomsklipperne med "Thor".
 

* Vi har i år mange kaldt markedet for "Håndværksmarked", men det har givet et antal forespørgsler om søm og skruer og VVS tilbud. Så nu har vi ændret navnet til "Sommermarked" og lavet et nyt skilt.

Herunder kan du se nogle billeder fra en tidligere sæson

TIL STARTSIDEN

www.blemsted.dk                      mail: morten@blemsted.dk